fredag 4. mars 2011

Nok en gang støtter gjersdølingene opp når noen trenge hjelp!


MS-syke Edith Lund fra Gjerstad skal gjennomgå den samme operasjonen som Pål Lille-Østerholt tok før jul i fjor, og gode venner av Edith har satt i gang en kronerulling for å hjelpe til med et bidrag til den kostbare operasjonen.

Nok en gang viser gjersdølingene at de bryr seg om sine sambygdinger når de trenger hjelp og har pr i dag gitt 34.000,- i støtte til operasjonen.

Naturligvis skulle Staten dekke slike operasjoner som beviselig fører til en bedre livskvalitet for mange i lignende situasjon. At operasjonen som koster ca. 100.000,- må dekkes av hver enkelt er en stor skam! Når resultatene av denne etter forholdene ukompliserte operasjonen er så bra på MS-syke som det har vist seg, burde fellesskapet dekke denne på lik linje med andre operasjoner.

Det finnes garantert mennesker i dette landet som ikke har mulighet til å klare et slikt økonomisk løft som dette er, og som heller ikke har noen som kan hjelpe dem. Det er for meg uforståelig at verdens rikeste land ikke evner å ta bedre vare på sine innbyggere enn dette.

mvh Rune.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar