lørdag 16. oktober 2010

Program for uka 18.-22. oktober

Mandag 18. oktober
Formannskapet møter kommunens enhetsledere til et to dagers arbeidsmøte på Lyngørporten. Budsjettet for 2011 skal diskuteres, og politikerne får anledning til å gå litt mer i dybden på hva de ulike enhetene ser for seg som de største utfordringene og mulighetene for året som kommer. Møtet danner grunnlag for videre budsjettbehandlinger i partigruppene og senere i kommunestyret. Endelig budsjett for 2011 skal vedtas i årets siste kommunestyremøte, onsdag 15. desember.

Tirsdag 19. oktober
Møtet på Lyngørporten fortsetter

Formannskapsmøte på kommunehuset om ettermiddagen, der det skal avgjøres hvem som får årets kulturpris i Gjerstad for 2010.

Onsdag 20. oktober
Østre Agder-møte i Gjerstad (på Lyngrillen) frem til lunch

Fra kl. 12.00 møter ordførerne i østregionen politimester Kirsten Lindeberg for å diskutere grensejustering av nytt politidistrikt og plassering av politistasjon i Holt driftsenhet. Jeg er fortsatt klar på at Brokelandsheia må være det beste alternativet, ikke minst sett i lys av at den nye kjøpesenterforskriften begrenser utbygging av Vinterkjær i fremtiden. Det er på Brokelandsheia en utvikling vil skje og dermed hører politistasjonen naturlig med. Foreløpig har Gjerstad ikke blitt tilgodesett med en eneste lokalisering av interkommunale tjenestesteder, og dette bør tale til vår fordel. Som tidligere nevnt bør Risør tilgodeses med ekstra ressurser i sommersesongen, men det rokker ikke ved det faktum at Brokelandsheia bør få tildelt den nye politistasjonen. Uansett hva som skjer i møtet tror jeg ingen vil godta den foreslåtte grensejusteringen, og dermed vil det hele kunne ta lang tid før noe er avklart i saken.

Torsdag 21. oktober
Kommunestyremøte på Gjerstad omsorgssenter fra kl. 18.30. Møtet innledes med ca. 1 times informasjon om det interkommunale samarbeidet på IKT etterfulgt av informasjon fra MOT.
Det ordinære kommunestyremøtet settes ca. kl. 20.00. Følg med på kommunens nett-TV.

Fredag 22. oktober
Foreløpig uten konkrete avtaler.

mvh Rune.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar