mandag 18. januar 2010

Litt om ukas aktiviteter

Denne uka begynner med en del papirarbeid som har hopet seg opp. Mandag ettermiddag har jeg først mitt ukentlige møte med rådmannen for å diskutere aktuelle saker. Senere på dagen er det tid for et møte med menighetsrådet, der vi bl.a. skal se på leieavtalen for Almuestaua, som jo menighetsrådet benytter en god del til minnestunder og annet. Siden kommunestyresalen skal flyttes til Almuestaua i løpet av året er det også greit med en dialog rundt det praktiske i den forbindelse.

Tirsdag formiddag er det møte i formannskapet og planutvalget. Bl.a. skal vi drøfte Holmen Gård, og høringsuttalelse om fylkesveiene som nå er overtatt av fylkeskommunen. Her har østregionen blitt totalt uteglemt og det kan vi selvfølgelig ikke akseptere. Her skal det protesteres! Sakene som skal behandles finner du for øvrig via kommunens nettsider.

Tirsdag ettermiddag er det formøte i forbindelse med at Fylkesmannen skal ha en kommuneundersøkelse.

Onsdag skal jeg til Froland for å delta i styremøte i Østre Agder.

Torsdag er det møte i Arendal i forbindelse med samhandlingsreformen.

Som vanlig dukker det nok opp en del ekstra i løpet av uka. Det er ingen uke som er lik den foregående, og det trives jeg godt med!

Ellers takker jeg for alle positive tilbakemeldinger i forbindelse med at vi bevilget kr. 10,- pr. innbygger til Haiti. Formannskapet tok utfordringen på strak arm, og det er godt å se at man også i kommunal sektor kan snu seg rundt når det trengs. Det er tragisk å se alle de tragiske bildene fra katastrofen, spesielt når det gjelder barn og unge. Har du noen kroner til overs, send dem til Haiti!

mvh Rune.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar