fredag 22. januar 2010

Velkommen til skolemøte på mandag!

Mandag inviterer vi i Høyre alle interesserte til et orienteringsmøte om skolestruktursaken, på Cinderella kl. 19.00. Stortingsrepresentant og medlem i utdanningskomiteen, Svein Harberg vil lede møtet, og samtidig informere om Høyres skolepolitikk fra sentralt hold.

Selv om vi i Høyre har fått en del motbør for vårt syn, har vi ikke til hensikt å "gjemme oss bak en stein" i denne saken. Vi ønsker en god dialog med kommunens innbyggere, derfor inviterer vi til dette møtet. Vi tror faktisk at valget vi har gjort er det rette, og vil i møtet forsøke å forklare litt om bakgrunnen for vårt standpunkt. Samtidig er det viktig for oss å signalisere ønsket om at vi alle, selv om vi kan være uenige i vedtaket, nå bør gjøre så godt vi kan for at vedtaket skal bli så godt som mulig for alle.

Selv er jeg ganske overbevist om at dette vil gå seg til, og at vi ved den nye ordningen får en minst like god skole kvalitetsmessig som den vi har i dag. At de unge skal få de beste forutsetninger for en god utdannelse og et godt liv er vel det som tross alt er det aller viktigste i denne saken.

Håper vi sees på mandag!


mvh Rune.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar