søndag 7. november 2010

Flere nye på valglistene neste år!


Etter tilbakemeldingene jeg har fått vil mange nye ansikter dukke opp på de ulike valglistene til neste års kommunevalg. Det er gledelig at flere ser viktigheten av å bidra til et godt lokalsamfunn i bygda vår.

Jeg er likevel overbevist om at de fleste partiene fortsatt har god plass til flere på sine valglister, så har du lyst til å være med på å utvikle Gjerstad i en bestemt retning i årene fremover er nå tiden inne til å ta kontakt med det partiet eller de politikerne du gjerne vil samarbeide med.

Husk at du ganske sikkert ikke er 100% enig i alt hvert parti står for, men lokalpolitikk er uansett noe ganske annet enn rikspolitikk. Vi kan selvfølgelig ha noe ulike fremgangsmåter i noen saker, men har samtidig takhøyde for at man kan være uenige også internt i partiet. Det viktigste er å få frem alle synspunkter slik at vi kan ta avgjørelser på best mulig grunnlag.

De som melder sin interesse for å bli med på en valgliste får også anledning til å bli med på utformingen av de ulike lokale valgprogrammene. Programarbeidet starter for de fleste partiene rett over nyttår.

Jeg håper DU vil bli med på et spennende arbeid for lokalsamfunnet i Gjerstad! Er det noe du lurer på i denne forbindelse er det bare å ringe meg, på 934 33 700.

mvh Rune.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar