søndag 30. januar 2011

Jeg gleder meg til 17.mai!


FAU kom i uka som var med den gledelige meldingen om at de i år vil satse på en felles feiring av vår nasjonaldag, på Abel ungdomsskole.

Jeg har stor tro på at dette vil bli en feiring som vil være starten på en lang tradisjon. Med dobbelt så mange mennesker samlet vil dette forhåpentligvis bli en positiv opplevelse både for små og store. Den nye Abel ungdomsskole vil ganske sikkert danne en flott ramme rundt feiringen av 17.mai.

Siden kommunestyret som kjent ikke har funnet anledning til å gi årlig støtte til leirskolen, er det gledelig å se at foreldrene trår til litt ekstra for å få samlet inn penger til at dette likevel kan bli noe av. Jeg er sikker på at mange elever gleder seg til å komme på leirskole, og forhåpentligvis vil de gjestene på Abel ungdomsskole legge igjen såpass mye at det blir nok til å gjennomføre leirskoletilbudet.

Noe av det aller viktigste med en felles 17.mai-feiring er at vi får en dag i året der alle Gjerstads innbyggere inviteres til en felles arena, der man både kan utvikle nye vennskap og treffe mange sambygdinger man ellers i året ikke har kontakt med. Dette blir bra!

mvh Rune.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar