lørdag 5. desember 2009

Gjerstad Høyre ønsker dialog med småbarnsforeldrene

Gjerstad Høyre vil invitere småbarnsforeldre og andre interesserte i skolestruktursaken til åpent folkemøte på Cinderella 25. januar kl. 19.00. På dette tidspunktet vil vi ha mer informasjon om hvordan den vedtatte skolestrukturen blir i praksis, ikke minst i forhold til transportutfordringene.

Vi har også bedt rådmannen å se på mulighetene av en "SFO-light" på Fiane skole, om det blir til at 1.-4.-klassetrinn lokaliseres til Gjerstad skole når ordningen trer i kraft. Vi ønsker å få vurdert mulighetene av at foreldre på Sunde og Fiane kan levere/hente sine barn til Fiane skole som vanlig, men at disse så fraktes opp til Gjerstad for SFO-aktiviteter. Lar dette seg gjøre vil det kunne løse et vesentlig problem for småbarnsforeldre som ikke jobber i øvrebygda og som har problemer med å få tiden til å strekke til.

Ved å be folk å møte oss i Gjerstad Høyre den 25. januar håper jeg folk ser at vi er interessert i en dialog i arbeidet for å få til en best mulig barneskole i kommunen vår. Møtet vil ledes av stortingsrepresentant Svein Harberg, som for øvrig er medlem i stortingets undervisningskomité. Så er du opptatt av barneskolenes videre drift bør du sette av datoen i kalenderen din! Velkommen skal du være!

mvh Rune.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar