fredag 4. desember 2009

Markering for Stein Gauslaa

Etter noen hyggelige dager i Paris var jeg i dag, fredag, invitert til å delta på Agderpostens markering av at Stein Gauslaa har gått av som sjefsredaktør. Det er en imponerende merittliste denne karen har å vise til, ikke minst fra sine jobber i NRK Radio, Dagens Næringsliv og Agderposten, som i Gauslaas tid ble utvidet fra et rent avishus til både radio- og TV-produksjon. Det ble fremført en rekke gode taler, ikke minst fra Gauslaas mangeårige venn og kollega, tidl. redaktør og TV2-sjef Kåre Valebrokk, fra den nye sjefsredaktøren Eivind Ljostad, adm.dir. Nils Gauslaa og avtroppende NRK Sørlandet-sjef Kjell Pihlstrøm.

Gauslaa ble hyllet for sin mangeårige innsats for Agderposten, og fikk også en rekke gaver. Selv hadde jeg med den første "Stubbar og skroll"-boka som tydeligvis falt i smak. Selv om Gauslaa slutter som sjefsredaktør skal han fortsatt jobbe i Agderposten, som skribent og bidragsyter, så siste ord er garantert ikke skrevet fra den kanten.

Helga blir det for det meste å jobbe med Høyres budsjettforslag, som vi skal diskutere på styremøtet mandag kveld. Tirsdag er det gruppemøte i borgerlig gruppe, der vi vil forsøke å komme til enighet om et felles budsjettforslag. Pr. i dag forventer jeg ikke at vi blir enige, spesielt ikke om eiendomsskatten, men flere elementer i budsjettet vil vi sikkert også stå sammen om.

Møteplanen min for neste uke ser foreløpig slik ut:

Mandag:
Møte med repr. fra fylkeskommunen om planprosessene i Gjerstad.

Styremøte Gjerstad Høyre (budsjettbehandling)
Tirsdag:
Felles borgerlig gruppemøte om budsjettet

Onsdag:
Forhandlingsmøte med en ny investor på Brokelandsheia.

Torsdag:
Byggekomitémøte Sunde skole

Fredag:
Regionalt politiråd
Interkommunalt møte om rusrelaterte utfordringer, bl.a. ettervern av rusmisbrukere.
Møte med kulturskolen

Jeg har også tenkt å få ryddet litt på kontoret før jul, det er hauger av papirer som må gjennomleses og kastes/arkiveres. Selv med topp moderne datatutstyr og arkivløsninger er et papirløst samfunn fortsatt langt unna...

mvh Rune.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar