torsdag 17. desember 2009

Gratulerer med hedersprisen, Tor Martin!

En stor gratulasjon går til Tor Martin Moe som i kveld mottok Gjerstad kommuness høyeste utmerkelse, hedersprisen.

Tor Martin har i i stor grad betydd mye for å bygge et godt omdømme for Gjerstad, både lokalt, regionalt, nasjonalt og også internasjonalt!

Tor Martins ry som travtrener og avlsspesialist er kjent for de aller fleste i travmiljøet rundt i landet. Om man er ute og reiser og skal forklare hvor man kommer fra, er navnet Moe Odin svært kjent, i alle fall blant sportsinteresserte.


Moe Odin er som en lokal idrettsstjerne på fire bein i stedet for to. Generalsekretær i Det Norske Travselskap, Ivar Egeberg som hadde tatt turen til Gjerstad i ens ærend for å hylle prisvinneren, gjorde det ganske klart at det nok er mange i bygda vår som ikke helt er klar over hvor betydningsfull Tor Martin er og har vært for travsporten de siste 10-15 årene.

Likevel er det ikke bare for Tor Martins travkompetanse han nå er tildelt kommunens hederspris. Han er en ekte hedersmann på mange måter og har brukt mye av sitt liv på samfunnsbyggerrollen, ikke minst i forhold til barne- og ungdomsarbeid, spesielt innenfor 4H. Også for Gjerstad Lions har han gjort en imponerende innsats.

I tillegg til heder og ære fikk Tor Martin et flott maleri av vår lokale kunstner på Mostad, Truls Dahl. Han har latt seg inspirere av de mange symbolene i kommunens ordførerkjede. Det er kanskje litt vanskelig å se på dette bildet, men motivene er Niels Henrik Abel, Gjerstad kirke, Grantangen, Holmen Gård, kommunevåpenet, Tellefsdal kjetting, Lundåsen og Gjerstadvassdraget.

Jeg vil gjerne også her i bloggen gratulere Tor Martin så mye med prisen, og ønske ham riktig lykke til med sine mange interesser i årene som kommer!

mvh Rune.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar