torsdag 9. juli 2009

Det drar seg til på Brokelandsheia-dagene!

Dagene i regnværet brukes til å ringe gamle og nye utstillere for å forsøke å friste dem med på årets Brokelandsheia-dager. Det er litt dumt at vi kolliderer med Lyngdal, da vi har mange av de samme utstillerne.

Pr. i dag er ca. 190 utstillere påmeldt, og rundt 40 av disse har aldri vært med tidligere. Det blir bl.a. flere "demonstratører" i år, og disse kan være ganske underholdende i seg selv. Tendensen er at det blir færre husflid/håndverksutstillere og flere bedrifter.

Ellers var jeg en tur innom det internasjonale markedet i Arendal forrige uke, for å se om det kunne være noen potensielle utstillere der. I dag meldte to nye seg på av disse, blant annet ei dame som er spesialist på thaimassasje. Dermed behøver man ikke fly 12 timer i fly til Thailand for å for å forsøke en autentisk orientalsk massasje. Med et utvidet messeområde i år kan det fort bli behov for å løse opp i såre føtter. Jeg kommer i alle fall selv til å stoppe innom der på vei frem og tilbake mellom utstillerne denne helgen...;-)

Det var for øvrig en dårlig nyhet at Hellbillies likevel ser ut til å måtte avlyse konserten under Brokelandsheia-dagene. Jeg har likevel tro på at Cinderella Café & Hotel kommer opp med en god erstatning.Det ble litt dumt med plakater og flyere som allerede er i sirkulasjon med Hellbillies som en av hovedattraksjonene, men slikt er det jo lite å gjøre med.

mvh Rune.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar