torsdag 26. november 2009

Et hyggelig besøk av fylkesmannen!

Det meste av dagen har gått med til å vise fylkesmann Øystein Djupedal rundt i bygda. Han var tydelig imponert over hvor fint vi har det! Været var også med på laget og gjorde turen ekstra hyggelig. Vi begynte med et besøk i Den Lille Dyrehage, der fylkesmannen fikk den største kvelerslangen rundt halsen, noe som AAB sikkert kommer til å vise bilder av i lørdagsavisa.

I tillegg til å vise ham rundt på Brokelandsheia og fortelle litt om utviklingsplanene der var vi innom følgende "stoppesteder": Fiane skole, Sunde skole, Gjerstadheimen, 1000-årsstedet ved Almuestaua, Mølla, Sandåkerhølen, Åsbø, Kleivvann, og til slutt hadde vi en matbit hos Haldis i Bjorvasstaua på Holmen Gård.

På turen fikk vi også diskutert litt av kommunens utfordringer og muligheter fremover. Målet var likevel denne gang å gjøre fylkesmannen litt bedre kjent i kommunen og jeg føler at besøket var riktig så vellykket. Jeg ser ikke bort fra at flere kan møte på Øystein Djupedal i skiløypene ved Kleivvann denne sesongen..;-)

Nå går snart turen til Brokelandsheia for å tenne julegrana. For første gang på flere år ser det ut til at vi slipper regn under juleåpningen. Dermed kan det bli folksomt!

mvh Rune.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar