mandag 23. november 2009

Litt om denne ukas aktiviteter

Denne uka åpnet i dag med et møte med Statskog og repr. fra skytebanen på Solem. Tema var å få lagt strøm opp til både skytebane og hyttefelt på Skorva. I den forbindelse har jeg vært i kontakt med adm.dir i Agder Energi Nett, og vi skal nå se på mulighetene for å få til en beredskapslinje over til Felle. Når strømmen går i nedre del av bygda er øvre Gjerstad avhengig av at feilen utbedres før den kommer tilbake. Hadde vi hatt strømforbindelse til Felle (Nissedal kommune) kunne vi fått kjørt strømmen denne veien i stedet. Derfor er dette en veldig viktig reserveløsning som vi håper vi kan få til etter hvert.

I kveld skal vi ha årsmøte i Gjerstad Høyre på Cinderella, der nytt styre skal velges.

Tirsdag skal kommunen ha besøk av utdanningsdirektør i Aust-Agder Fylkeskommune, Karen Junker. Dette er et tilsynsmøte i forhold til overformynderiet. Jeg har også avtalt et ekstra møte med henne etterpå for å diskutere skolestruktursaken.

Onsdag er det styremøte i regionrådet Østre Agder på Vegårshei.

Torsdag kommer fylkesmann Øystein Djupedal på sitt første besøk i Gjerstad. Vi kommer til å bruke formiddagen til å kjøre ham rundt på "sightseeing" i bygda, og samtidig gjøre han bedre kjent med både utfordringer og muligheter i bygda vår.

Torsdag er det også et møte der vi skal diskutere fremtiden til Ungdommens kommunestyre. Det har nok ikke riktig svart til forventningene denne siste perioden, og vi vil nå forsøke å komme frem til en ordning som fungerer bedre i fremtiden.

Torsdag ettermiddag er jeg invitert til å tenne lysene på julegrana på Brokelandsheia. Det er bare en måned igjen til jul, og julehandelen er nå i full gang. Jeg håper at så mange som mulig prioriterer å benytte lokale forretninger, da disse er avhengige av en god julehandel for å balansere stille tider resten av året. Vi ønsker jo ikke at noen av forretningene legger ned, så dermed må vi også bruke dem når vi kan!

mvh Rune.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar