søndag 7. februar 2010

Foreløpig program neste uke

Mandag
Jeg skal være med på en skolekonferanse i Oslo i regi av HH. Tema er bl.a. kvalitet i ungdomsskolen. Det kan jo være greit å vite litt mer om når vi nå bygger ny ungdomsskole. Kanskje er det noen gode tips å ta med seg? Jeg ville gjerne også ha vært med på allmøtet på Tellefsdal, men det er vanskelig å få med seg alt. Det kan samtidig være greit at fylkesordføreren følger allmøtet med Fellesforbundet, da det jo er fylkeskommunen som må ta saken om evt. brudd på omstillingsloven til videre behandling.

Tirsdag
er det først møte i administrasjonsutvalget kl. 09.00.

Kl. 10.00 er det formannskapsmøte, først med befaring på Sunde skole.
I tillegg til sakslisten vil det i møtet ganske sikkert bli diskusjoner både om Tellefsdal-situasjonen og skolestruktursaken, som har fått en ny vending etter fylkesmannens lovlighetskontroll.

Onsdag
er det møte med styringsgruppen i VÅG. Den nye situasjonen ved Tellefsdal kjetting vil medfører endringer også for fremtidige VÅG-midler. Dermed må nok div. fremtidsplaner justeres tilsvarende.

Torsdag
skal jeg i møte med Jernbaneverket på formiddagen. Det pågår fortsatt arbeid for å finne den beste jernbanekorridoren fra Telemark og gjennom Sundegrenda.

På ettermiddagen er det møte i byggekomiteen for ungdomsskolen.

Senere på kvelden er jeg invitert til GILs årsmøte som samtidig er en markering av idrettslagets 90-årsjubileum.

Fredag
blir det forhåpentligvis tid til litt opprydding på kontoret på dagtid. På kvelden skal jeg og noen gode kompiser på en weekendtur til Barcelona. Det blir greit å slippe glatte og snøføre et par dager...;-)

mvh Rune.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar