tirsdag 16. februar 2010

Kan et felles Agder bety nye arbeidsplasser for Gjerstad?

Formannskapene i Arendal og Kr.sand er i disse dager samlet for å drøfte ulike politiske spørsmål, bl.a. står fylkessammenslåing naturlig nok på agendaen.

Ordføreren i Arendal gikk i dag ut med en spennende tanke som muligens også kan bety noe for oss i Gjerstad, nemlig å flytte fylkeskommunale og statlige arbeidsplasser ut i distriktene. Jeg regner med at Arendal også har oss i østfylket i tankene når disse arbeidsplassene skal fordeles. Det hersker liten tvil om at vi sliter mer enn de fleste Agderkommuner med etableringer av nye arbeidplasser for tida, og har absolutt behov for litt ekstra støtte i den forbindelse.

Skulle Gjerstad bli prioritert når lokalisering av slike arbeidsplasser skal bestemmes ser jeg ikke bort fra at også majoriteten av kommunens innbyggere vil være positive til et felles Agder i en folkeavstemming.

Uansett vil jeg selvfølgelig på vegne av kommunen være på tilbudssiden med gode tomter om det skulle være ønskelig å etablere seg i vår kommune. Spennende blir det!

mvh Rune.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar