lørdag 20. februar 2010

Fra fredagens møter

Fredag var jeg i møte hos fylkesmannen, der tema var besøket av kronprinsparet i september. Gjennomføring av et slikt besøk er ikke basert på tilfeldigheter, her skal alt planlegges til minste detalj. Det blir sikkert en rekke møter i løpet av våren og sommeren før programmet er på plass.

Siden nyheten ble kjent har jeg fått en rekke tilbakemeldinger fra gjersdølinger med gode tips til hva kronprinsparet bør få se når de er på besøk i Gjerstad. Alle innspillene vil bli vurdert og en del av dem vil så bli forelagt fylkesmannen som har det siste ordet når det endelige progammet skal fastettes.

Ellers var jeg tidligere på dagen i møte med Norges Husflidslag, Aust-Agder Husflidslag og Folkekulturforbundet, med tema Holmen Gård. Det virker nå tydelig at de ovennevnte ønsker å benytte stedet mer enn de har gjort den siste tiden, og det lover jo godt for driverne av Holmen Gård. Sammen med organisasjonene kommer kommunen nå til å undersøke mulighetene for bl.a.å få til en mer permanent form for videregående utdanning i håndverksfag på Holmen Gård. Her kan både fylkeskommunen og stortingspolitkerne være med på å få dette til, så det kan jo bli interessant å se hva vi får til her.

mvh Rune.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar