torsdag 6. august 2009

Endelig en løsning for konserten på heia

I dag kom beskjeden om at Cinderella, som står for lørdagens konsert under Brokelandsheia-dagene har fått ordnet en erstatter for Hellbillies. Og det er ingen dårlig erstatter heller, i alle fall om man setter pris på dansbar countrymusikk!

Steff Nevers heter karen som er på full fart oppover norske salgslister for tiden. Han har spilt på de aller fleste countryfestivaler i landet og har fått veldig positiv omtale for sin nye CD. Det virker som at countrymusikk er svært populært for tida, amerikaneren Alan Jackson, som kommer til Skien neste torsdag trekker fulle hus hvor han beveger seg i landet.

Rent kvalitetsmessig høres i alle fall Steff Nevers ut som en vaskekte amerikansk countryartist, så det lover jo bra for Brokelandsheia-dagene. Konserten suppleres av NI LIV som ikke er så langt unna Hellbillies i musikkstil. Dermed får publikum litt av hvert å hygge seg til lørdag 5. september. Konserten blir flyttet fra Gjerstad mek. til en utendørs scene ved Cinderella, så det blir sikkert bra.

mvh Rune.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar