torsdag 13. august 2009

Bruk stemmeretten - så kan vi sammen vinne 100.000,-!

Det pågår nå en riksdekkende kampanje for å få folk bort fra "sofapartiet" ved årets valg. Selv om det nok er noen som ikke er så interessert i et stortingsvalg som ved et kommunevalg, er det likevel viktig å bruke stemmeretten.


Denne gang kan det også vise seg å være ekstra lønnsomt å gjøre dette, da den kommunen i landet som oppnår den høyeste valgdeltakelsen stikker av med 100.000 kroner, som innbyggerne på demokratisk vis kan bestemme hva skal brukes til! Kanskje det blir en gallup på http://www.gjerstad.org/ som vil avgjøre dette?

Fortell om kampanjen til alle andre gjersdølinger, og be dem om å fortelle det videre, gjerne via Facebook, Twitter, Nettby og hva de heter alle kanalene på nettet!

Husk også at du kan forhåndsstemme hver dag på kommunehuset om du tar med valgkort og legitimasjon. Stem hva du vil, men stem!

I Aust-Agder er det bare Gjerstad og Vegårshei som er påmeldt til nå, og denne konkurransen skal vi i alle fall ikke tape! ;-) Les mer på http://www.demokratimesterskapet.no/

mvh Rune.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar