onsdag 21. oktober 2009

En lang møtedag i morgen...

Alt ligger an til et spennende kommunestyremøte i morgen kveld. Skolestruktursaken er selvfølgelig i fokus, ikke minst fra bygdas småbarnsforeldre. Dette er ikke noe nytt når man skal diskutere endringer av tradisjoner og ikke minst skolestruktur. Å legge ned grendeskolene på Vestøl, Løite, Lunden, Byholt og Fiane var sikkert like kontroversielt på den tid som det i dag erå gjøre endringer på skolestrukturen i bygda.

I slike situasjoner er det å være lokalpolitikere nærmest en "uriaspost". Avgjørelsen man bestemmer seg for blir feil for noen uansett. Jeg håper likevel at de fleste av bygdas innbyggere har tro på at vi alle i kommunestyret vil bygdas beste i alle sammenhenger, selv om veiene til dette målet kan variere.

Spennende blir det i alle fall, og jeg regner med at mange vil møte opp som tilskuere både i salen og på nettet.

I morgen skal jeg til sammen på fire møter, først i Tvedestrand der Universitetet i Agder ønsker å informere kommunene Tv.strand, Risør og Vegårshei om sine ulike tilbud og få en bedre kommunikasjon med våre kommuner.

Etter dette er det klart for MOT-møte på Sunde skole, så i møte med et lokalt firma som har tanker om et kompetanseløft med støtte fra VÅG-midlene.

Til slutt avsluttes en lang dag med kommunestyremøtet på Gjerstadheimen som sikkert vil vare kvelden ut...

mvh Rune.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar