onsdag 16. september 2009

Flotte hustomter på Kveim!

Sammen med to repr. fra enhet for samfunn og teknikk deltok jeg i dag på befaring på det planlagte tomteområdet på Kveim. Dette området har jeg store forhåpninger til, ikke minst pga. en unik beliggenhet og utsikt. Mange av tomtene vil får kveldssol om sommeren til langt over kl. 22.00!

Etter befaringen var jeg så med på sluttforhandlingene med grunneierne, og jeg skulle virkelig ønske at alle grunneiere var så positive som i dette tilfellet. Positive, konstruktive og samarbeidsvillige på alle måter! Møtet endte med full enighet om betingelser og fremdriftsplan. Går alt som vi håper på blir de første tomtene påbegynt våren 2011.

Til info er vi også i dialog med Statens Vegvesen om å få gjort noe med undergangen ved Apland. Det kan være snakk om å grave ut en del masse og støpe et betongfundament under brokonstruksjonen. Dette vil forhåpentligvis gjøre til at høyden på undergangen vil utvides til ca. 4,25m og dermed vil tømmerbiler og andre tunge kjøretøy igjen kunne komme seg frem og tilbake til Kveim. Imidlertid er det som med de fleste "vesen og verk" også her grunn til å tro at det må noe tid til saksbehandling først. Det er Jernbaneverket som eier jernbanebroen og som sikkert også vil ha et ord med i laget...

mvh Rune.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar