torsdag 3. september 2009

TV2 på besøk i Gjerstad

TV2 har i dag vært på besøk i Gjerstad. De ønsket å lage en reportasje om en av landets eldste internettbrukere, Trygve Ausland, som nå endelig har fått internettilgang på rommet.

Trygve fyller samtidig 94 år i dag, og bedre bursdagsgave kunne han nok ikke ha fått! Han var blid som en sol og surfer nå rundt på nettet med lynets hastighet (i alle fall 20 megabit).

Innslaget blir sannsynligvis sendt i TV2 enten i morgen, fredag eller på søndag, som siste innslag i 21-nyhetene.

Ellers har jeg registrert at jeg har klart å irritere på meg en riksklovn! Dagens avisinnlegg hadde vært tøff kost å lese om det var skrevet av hvilken som helst andre, men når det kommer fra Antonsen føles det faktisk helt greit...;-) Det er faktisk ganske gøy at han selv ble så provosert at han tok seg bryet med å skrive innlegg i avisa! Jeg har sendt en henvendelse til ham om å ta turen til Brokelandsheia-dagene i helgen, men han var opptatt. Det kunne ellers sikkert ha blitt en artig greie!

Dagen for øvrig går med til å forberede mottak av de første utstillerne på Brokelandsheia. Flere har meldt sin ankomst i løpet av ettermiddagen og kvelden. Fortsatt er værmeldingen ganske bra, i alle fall på lørdag og søndag. Vi får heller tåle noen dråper på fredag.

mvh Rune.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar