torsdag 24. september 2009

Kommunestyret på internett i kveld!

I kveld er tiden endelig inne for å introdusere kommunens nye publikumstjeneste, internettoverføringer av kommunestyremøtene. Flere kommuner i landet har dette fra før, men det er ikke så mange av vår størrelse som har innført tjenesten.

Jeg har store forhåpninger til at slike overføringer vil være interessante for mange gjersdølinger å følge med på. Det er sjelden mer en to-tre tilhørere i møtene, så mindre kan det i alle fall ikke bli!

Håpet er ellers at dette vil få flere til å engasjere seg i lokalpolitikken, ikke minst fra den yngre garde. Målinger på http://www.gjerstad.org/ viser at vi gjersdølinger er blant landets mest aktive nettbrukere, så jeg vil tro at det fort kan være en god del som vil følge med på disse møtene. Alle sakene er selvfølgelig ikke like interessante for alle, men man kan jo finne sakslistene på kommunens nettsider, og plukke ut de sakene som er av interesse.

Da vil jeg ønske mine kollegaer i kommunestyret lykke til i kveld, dette sikkert spennende! Siden det er aller første gang får vi ta høyde for evt. tekniske utfordringer som kan oppstå, dette vil sikkert løse seg etter hvert.

mvh Rune.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar