torsdag 7. mai 2009

Klart for Høyres landsmøte!

I rekken av politiske landsmøter er det denne helgen Høyres tur. Landsmøtet finner sted på SAS-hotellet i Oslo og jeg kommer til å delta på møtet som observatør fra fredag ettermiddag til søndag ettermiddag. Selv om meningsmålingene ikke har vært de mest lystelige for vår del den siste tiden, har vi stor tro på at det denne gangen vil snu i vår favør når vi nærmer oss valget i september.

Du kan også følge møtet direkte på http://www.hoyre.no/ i tillegg til i en rekke radio og TV-kanaler. På Høyres nettsider finner du også vårt nye programforslag og et antall resolusjoner som skal behandles under landsmøtet. Møtet åpner fredag kl. 12.00 og vår leder Erna Solberg holder sin landsmøtetale kl. 12.45

Vår 1.kandidat til Stortinget fra Aust-Agder, Svein Harberg (forrige ordfører i Grimstad) vil naturlig nok være sentral under årets landsmøte. Harberg har bedt meg om å fortelle alle gjersdølinger om at han gjerne tar imot henvendelser med fokus på politiske spørsmål, forslag og idéer som angår Gjerstad og østregionen av Aust-Agder. Ta gjerne kontakt med Svein pr. e-post: svein.harberg@aa-f.kommune.no Du finner Sveins egen internettblogg her: www.sveinharberg.blogspot.com

Harberg vil for øvrvig også være med i debattpanelet på Cinderella, fredag kveld under Brokelandsheia-dagene i september.

Jeg kommer til å ha med PC'en innover, så det kan godt være det blir lagt ut noen innlegg her i bloggen i løpet av landsmøtet.

Litt på forskudd ønsker jeg alle en riktig fin helg!

mvh Rune.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar