søndag 10. mai 2009

Høyre på sporet!

Landsmøtet er en viktig inspirasjonskilde på mange måter. Ernas landsmøtetale viser med all mulig tydelighet at Høyre fortsatt er å regne med i tiden fremover, og at din stemme til partiet vil bli brukt for å sikre en ny regjering de neste fire år. Dette trenger Norge!

Høyre er nå klare til å påta seg et ansvar i regjering, enten med FRP eller sammen med Venstre og Kristelig folkeparti. Ved å stemme Høyre vil du få en regjering som bl.a sikrer mer kunnskap i skolen, bedre vilkår for små- og mellomstore bedrifter og trygge lokalsamfunn der politiet ikke lenger blir en salderingspost på statsbudsjettet.

Høyres førstekandidat i Aust-Agder, Svein Harberg, vil arbeide for et bedre og mer "spenstig" Aust-Agder de neste fire årene. Personlig er jeg overbevist om at de aller fleste vil merke en økt positivitet og nytenkning i vår landsdel om vi får inn Svein på tinget. Med sin allsidige bakgrunn og store kontaktflate vil han kunne påvirke sentrale politikere om at vår landsdel fortjener økt oppmerksomhet de neste fire årene. Vi trenger stortingspolitikere som våger å stå på for vårt distrikt, og som virkelig vil bety en forskjell i positiv retning de neste fire år.

Er du usikker på hva du skal stemme til høsten, send en mail til svein.harberg,@aa-f.kommune.no så kan jeg garantere et svar tilbake!

mvh Rune.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar