torsdag 7. mai 2009

Møte med Statens vegvesen

I morgen, fredag 8.mai er det klart for møte med den nye distriktssjefen i Statens vegvesen Reg. Sør, Finn Ole Jørgensen og hans team. Vi skal først på en befaring på Brokelandsheia for å se på utfordringene rundt traileroppstillingsplassen der.

Senere på dagen blir det flere befaringer, bl.a. skal vi se på problematikken rundt undergangene ved Korsen og Apland. Vi vil forsøke å få til en alternativ veg som går fra brua ved Mølla og gjennom byggefeltet på Kamperhaug, slik at tyngre kjøretøyer kan komme seg inn med materialer og annet utstyr som ikke lar seg frakte med personbiler. Forhåpentligvis vil vi få til en løsning på dette problemet, slik at innbyggerne på Kveim/Apland ikke vil bli så "isolert" som tilfellet er i dag. Jeg vil også påpeke for Vegvesenet at bakkene i Tonjesbråt snart må få en utbedring. Som det er i dag er det like store problemer hvert eneste år, og vi må forsøke å få forståelse for at det her må forbedringer til.

Videre vil vi også ha en dialog omkring gangstien som vi så sårt trenger fra Gjerstad kirke til Røed.

Ellers vil vi forhåpentlig også få vite litt mer om vegvesenets planer videre for bomstasjonen på Østerholtsheia. Etter at RTB er solgt til Nettbuss er det litt uklart hva som vil skje med driften videre, om det skal satses på helautomatisk system, eller om det fortsatt er behov for mennesker til å betjene bomstasjonen. Dette er det naturlig nok viktig for de som jobber på bomstasjonen i dag å få en klarhet i.

mvh Rune.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar