onsdag 17. juni 2009

Årets Brokelandsheia-dager tar form

Årets Brokelandsheia-dager finner sted helgen 4.-6. september. Mesteparten av programmet er klart, og det ligger an til å bli omtrent som tidligere år. Akkurat nå holder jeg på med å forberede markedsføringen, som også i år blir ganske omfattende. Vi kommer til å annonsere i TA, Kragerø Blad, AAB, Tv.posten, Agderposten, Arendals Tidene og sannsynligvis Xtra. I tillegg blir det både radio, TV- og nettreklame i Aust-Agder og Telemark.

Jeg har lyst til å gi ros til handelsstandsmedlemmene på Brokelandsheia for å prioritere annonseringen i forbindelse med våre markedsdager. Selv om vi får forhandlet frem gode avtaler blir det likevel et betydelig beløp hver enkelt bedrift spanderer på å trekke folk til Gjerstads store folkefest hvert år.

Magishow på heia!
Det ser ut som vi får besøk av et eget cirkusshow under årets Brokelandsheia-dager, med fokus på trylling og familieunderholdning. I tillegg til Lunds Tivoli og vår egen dyrepark skulle det bli mange muligheter til å hygge seg for den yngre garde.

Pr. i dag har i overkant av 170 utstillere meldt sin ankomst, og erfaringsmessig vil dette tallet øke fremover. Jeg har fortsatt håp om at vi vil havne rundt 200 utstillere til slutt.

Følg med på www.brokelandsheia.no for siste nytt om Brokelandsheia-dagene.

mvh Rune.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar