tirsdag 16. juni 2009

Bloggen blir lagt merke til.

I forrige uke fikk jeg en telefon fra en journalist i Kommunal Rapport, den viktigste fagavisen innen kommunal sektor. De ønsker tydeligvis å fokusere på politikernes bruk av sosiale medier i forkant av høstens stortingsvalg. Det var jo hyggelig at de fant fram til min blogg, og det blir spennende å se hvordan dette blir vinklet i torsdagens utgave av avisen.

Journalisten i KR hadde tydeligvis gjort et grundig arbeid og lest gjennom alle artiklene jeg har lagt ut. Deriblant ble det lagt merke til vår kommende kommunestyreskyting mot Vegårshei kommune, og avisen ville gjerne komme på besøk til oss for å dekke denne begivenheten. I tillegg ville de se på hva vi har fått til på Brokelandsheia, samt høre våre erfaringer med planmiearbeidet i forkant av utviklingsplanen for området de neste 20 år.

Gårsdagens ordførerforum var som vanlig en nyttig seanse. Politimester Kirsten Lindeberg deltok sammen med representanter fra KS (Kommunenes sentralforbund) for å komme i dialog med kommunene i forhold til polititjenesten i Agderfylkene. Vi fikk "tømt oss" for gode eksempler der dette ikke fungerer optimalt, men samtidig også informert om de positive erfaringene. Det er i hovedsak mangel på statlige bevilgninger som gjør at Agder ligger godt under snitt i forhold til menneskelige ressurser for tiden. Dette må de som styrer landet snart ta inn over seg!

mvh Rune.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar