torsdag 18. juni 2009

"Halve Venstre" på blogg!

Politikerblogger nr. 2 i farta!

Jeg ønsker Venstres ene halvdel i kommunestyret i Gjerstad, Ånon Ausland velkommen med egen blogg! Ånon er en frittalende herremann, som det sikkert kan bli interessant å følge med på framover.

Snart skal vi i gang med overføring av kommunestyremøtene på internett, og da kan det jo være fint å ha en kommunikasjonskanal på nett, så kan publikum komme med kommentarer direkte til representantene etter møtene. På nett-TV kan alle representantene komme til, også de som ikke nødvendigvis legger frem forslagene. I mange tilfeller er det jo ofte disse som blir referert i pressen, selv om man i mange sammenhenger er flere som har snekret sammen forslaget. Jeg håper og tror at den politiske debatten vil bli mer aktiv med kommunestyremøtene på internett, og det er sunt for et lokaldemokrati!

Hvilket parti i kommunestyret tror du forresten blir det neste som får en representant med egen blogg? Gi din stemme i gallupen på http://www.gjerstad.org/

Ånons blogg finner du her: http://www.aanonausland.blogspot.com/

mvh Rune.

1 kommentar:

  1. Takk for det du, herr ordfører. Ja, sier man ting rett ut er det lettere å få gjort noe med ting. Har egentlig ikke vært så for dette blogg greiene, men skal gi det en sjanse en stund.
    Kan jo være en måte å få frem meninger og tanker som ikke kommer frem i aviser og media etter møter. En bra og ny form for å opprettholde ytringsfriheten.
    Gleder med til verandaavslutning etter møte 25. juni. Jeg syklker ned jeg.....

    SvarSlett